Seminar Skil & Pengurusan Emas di Kota Kinabalu Sabah

Salam sejahtera kepada semua pembaca. Di sini admin ingin mewar-warkan perkongsian ilmu pelaburan emas yang akan diadakan khas untuk warga Sabah terutamanya di Kota Kinabalu. Para speaker adalah yang didatangkan khas dari semenanjung, Team RER dan dibawah label Sinar Gold (SG).Kami selaku penganjur, syarikat Amaish Enterprise berbesar hati untuk menganjurkan seminar tersebut pada pertengahan bulan Oktober 2013. Boleh rujuk pada flyer di bawah untk maklumat lanjut.

seminar _KK

Jika seseorang itu punya banyak duit atau modal sekali pun, kalau tiada ilmu untuk melabur, nescaya akan sia-sia apa yang dilaburkan. Penuhkan ilmu di dada sebelum melabur. Untuk maklumat lanjut serta tempahan, boleh hubungi 016-7114262 ( call / sms / WhatsApp). Tempat adalah terhad.

Makluman berkenaan Homestay Amaish

Salam sejahtera kepada semua, sejak kebelakangan ni, admin banyak menerima panggilan telefon dari pembaca blog ini untuk menyewa homestay kami. Beribu kemaafan dari pihak kami disebabkan tidak berkesempatan untuk memaklumkan status terkini perkhidmatan homestay tersebut.

Untuk makluman semua, pihak kami sudah tidak menawarkan perkhidmatan homestay untuk unit tersebut disebabkan pihak kami telah berpindah ke Kota Kinabalu Sabah. Disebabkan masalah untuk mengurus unit tersebut, pihak kami terpaksa membuat keputusan tersebut.

Berita baik pula, bagi para pelanggan@peminat emas fizikal di Sabah, anda boleh hubungi kami untuk membeli emas murah. Kami adalah agen berdaftar@marketer sah syarikat emas Sinar Gold dengan no agen J002.Harga yang kami tawarkan antara yang termurah dengan tiada kos upah. Dengan pembelian yang banyak, harga istimewa akan diberikan.
Rujuk sini

Rantai Leher Exora NEW 916

Alhamdulillah…. rasanya begitu lama admin tidak update info terbaru dalam blog ni.Sedar tak sedar dah sampai ke pertengahan bulan Ramadhan. Tak lama lagi dah nak menyambut Aidilfitri.

Semalam, 24/7/2013 PM telah maklumkan pemberian ‘duit raya’ sebanyak RM500 kepada semua kakitangan awam untuk menyambut hari lebaran. Nampak macam sedikit dan tidak cukup kan…? Apa kata daripada kita menyalahkan sesiapa berkenaan isu bonus ni, kita usahakan sendiri untuk mendapat ‘bonus’ sampingan selain dari kerja hakiki kita. Apa yang penting, tugas hakiki tidak diabaikan. Kita biz secara santai-santai dan ‘happy-happy’ supaya tidak stress kalau target tak tercapai.

Di sini admin ingin mengajak sesiapa yang beminat untuk biz santai-santai dalam dunia emas fizikal. Ambil peluang untuk menjadi agen@reseller syarikat kami. apa yang penting, mesti ada kesungguhan dan modal untuk membeli stok untuk diniagakan. Kalau tiada modal, namanya dah tentu bukan berniaga, hanya sebagai broker atas angin, ye tak? Peluang ini kami berikan terutamanya kepada penduduk negeri Sabah khususnya bagi kami mengembangkan pasaran.

Antara kelebihan yang akan diperolehi, sudah tentu harga stok akan lebih murah berbanding harga pelanggan biasa. Selain itu, kami juga akan memberikan@ berkongsi ilmu atau skill penggunaan arahnu untuk meningkatkan % keuntungan dalam berniaga barang kemas sekiranya agen berminat. Syarat-syarat untuk menjadi agen, bolehlah diajukan kepada admin dalam fb atau WhatsApp 016-7114161.

Tamat bab menjadi agen, di sini admin ingin mewar-warkan ready stok terbaru yang ada pada kami untuk jualan. Rantai leher design Exora baru 916 untuk dimiliki. Anggaran berat di antara 3.91g hingga 17.51g dengan panjang di antara 40cm hingga 59cm.Whatsapp 016-7114262 jika berminat.

Sila rujuk kedai online fb kami di Emas Amaish Online Shop untuk update ready stok terkini kami.

exora 3,91

exora 6,57

exora 8,15

exora 8,92

exora 9,28

exora 9,35

exora 9,41

exora 11,84

exora 17,37

exora 17,47

exora 17,51

Rantai tangan pasir 916 termurah di pasaran

pasir cth

Assalamualaikum semua pengunjung blog.
Sudah lama admin tidak mengemaskini blog ni dengan cerita terbaru. Kami berurusniaga seperti biasa. Rantai tangan design pasir adalah antara design yang paling diminati pada harini ini kerana ia evergreen. Semua peminat tegar emas boleh lawati page kami Emasamaish Online Shop di facebook. Di situ terdapat barang ready stok pasir yang sentiasa di update dari semasa ke semasa. Yang paling penting harga SG tak bole dpt di mana2 kilang di Malaysia.

EMAS TETAP EMAS. Ada yang murah kenapa beli yg mahal.
EMAS adalah pelaburan zaman sekarang. Beli emas murah dengan kualiti 916 hanya di SINARGOLD

Barang Kemas Ready Stok Untuk Bertukar Tuan

Salam sejahtera kepada semua pembaca. Di sini admin ingin mewar-warkan item ready stok barang kemas padu yang ada di kedai Emasamaish Online Shop kami. Berminat? Boleh sms @ WhatsApp kepada kami : 016-7114262 dan 017-8438206. Harga? dijamin antara yang termurah & tiada kos upah….. Serahan di kawasan Batu Pahat, sekitar SOGO dan semua stesen LRT. Jom cuci mata dan tukar nilai Ringgit Malaysia anda kepada nilai emas…

SGRA104

SGRA105

SGRA106

SGRA107

SGRA108

SGRA109

SGRA201

SGRA202

SGRA203

Harga Emas Sinargold, Murah ke?

harga SG 4-1-13

Okey, kalau baca pada tajuk entry kali ni, memang tak semua orang akan percaya betul ke pada masa sekarang boleh dapat beli barang kemas padu 916 pada harga yang murah sesangat. Ramai yang akan kata : eleh.. dia jual emas 2nd hand tu…

Tapi itu la realitinya, harga emas especially barang kemas padu edaran Sinargold memang murah. Segar dan hangat dari kilang, bukan terpakai punya. Nak lagi murah, boleh order delay stok.Cuma kekurangannya, barang yang anda beli, akan dapat agak lewat, paling lambat dalam 3-4 minggu. Ramai yang cakap dengan admin, baik beli emas 2nd je, harga pun murah… Ya betul murah. Tapi berapa pula kadar spread atau buyback barang kemas 2nd hand tersebut?ada jaminan belian semula dari penjual? Spread bagi barang kemas Sinargold, antara 9-17% sahaja dari harga jualan.

Ada juga komen-komen dari penjual emas diluar sana yang mengatakan tak bagus membeli emas dalam bentuk barang kemas sebab susut nilainya tinggi… Er, tak semua barang kemas yang ada dipasaran, spreadnya tinggi bang oii… Kalau ya pun nak lariskan produk emas jualan abang tu, jangan lah sampai nak buruk-burukkan produk emas syarikat lain…. Siasat dulu sebelum berkata-kata ye…hehehe…

Okeyla, admin pun nak sambung siapkan final report untuk viva yang dijangka pada 18hb Januari ni, saja nak menghilangkan tension dengan membebel sikit dalam entry ni.. Bagi yang berminat, boleh order dengan admin. Yang nak beli 50 gram ke atas, ada harga special lagi yang admin akan beri….

Nak tau lebih lanjut, boleh WhatsApp kami di no. 016-7114262 atau 017-8434206

Boleh juga melawat kedai emas online kami di Facebook dan Like sekali fanpage kami tu ye? klik kat sini : http://www.facebook.com/#!/EmasAmaishOnlineShop?fref=ts

Kedai Emas Online Dibuka…

Alhamdulillah…. setelah sekian lama perancangan yang dibuat tertangguh, akhirnya dapat juga dibuka kedai emas kami secara online. Walau pun buat masa ni barang yang ada tidak banyak, pihak kami akan sentiasa menambah baik dan tambah barang kemas yang ada untuk pilihan pembeli.

Jemput masuk dan membeli-belah barang kemas yang kami sediakan. Harga murah dari pasaran dan tanpa kos upah. Berbaloi-baloi untuk membeli. Harga emas sekarang pun masih lagi rendah, apa ditunggu lagi? Bonus pun dah nak dapat… tukarkan bonus yang dapat tu ke dalam bentuk barang kemas. Kenapa saya cakap baarng kemas? kerana anda atau isteri anda boleh melaram sambil menyimpan harta. Beli dengan kami, kelebihannya barang kemas yang kami jaul, kami akan beli semula dengan harga yang kompetitif (T&C apply)

http://www.facebook.com/#!/EmasAmaishOnlineShop

Sila-silalah like fanpage kami ye sebagai tanda sokongan anda… hehehe..

Produk Terbaru Sinargold

Alhamdulillah….. lama sungguh rasanya admin tak update blog yang tak seberapa ni.Dah makin berabuk dan sunyi sepi. Maklumlah, sejak berpindah ke tempat kerja baru untuk kerja-kerja hakiki, makin tak sempat nak buat kerja-kerja sampingan.

Okeylah.. tujuan sebenar admin update pos terbaru ni adalah untuk memperkenalkan produk terbaru barang kemas keluaran Sinargold yang semakin mengancam cantiknya. Walau pun sebenarnya produk ni dah lama berada dipasaran….hehehe…

Info terbaru dan berita yang baiknya, sesiapa yang berminat untuk membeli barang kemas murah dari harga pasaran dan tanpa kos upah dengan admin, tak kira untuk disimpan, untuk pelaburan jangka panjang, atau untuk aplikasikan skill arahnu untuk membeli kereta atau menggandakan berat gram emas didalam simpanan, boleh berjumpa dengan admin sekitar Kuala Lumpur terutamanya kawasan Jalan Raja Laut dan Bandar Sri Permaisuri pada hari Isnin hingga Jumaat.

katalog SG

Skill Multiply Buyback SG

Salam Ramadan kepada semua pembaca, di sini admin nak berkongsi serba sedikit skill yang sedang hangat diperkatakan dalam group Sinar Gold. Skill ni secara asasnya adalah sama sahaja dengan skill yang ada diajar oleh otai2 emas di luar sana. Tetapi kelainan yang nyata untuk skill ni, kebarangkalian untuk mendapat untung yang cepat dalam tempoh masa 6 bulan (jika ada kenaikan harga emas) adalah tinggi. tak perlu nak menunggu harga emas mencanak naik, barulah boleh berkira-kira dengan untung yang dapat.

Skill ni adalah khas untuk para pembeli/agen yang membeli stok Sinargold yang baru kerana nilai buyback yang tinggi berbanding yang ditawarkan oleh syarikat emas yang lain.walaupun harga jualan emas SG bukan yang terendah, tetpai nilai buyback yang tinggi sebenarnya yang menentukan keuntungan yang pantas boleh diperolehi. jika menggunakan skill ala-ala hybrid ni. jadi, maaflah kepada semua pemilik emas yang ada, harga buyback emas SG ni adalah khas untuk pembelian baru stok RT pasir design baru sahaja.

Syarat umum untuk buyback dengan admin untuk skill ni adalah pelanggan mestilah menunjukkan resit jualan asal yang dikeluarkan olrh syarikat admin atau oleh syarikat Sinargold sendiri. Ambil peluang yang ada sekarang sementara harga masih belum nak meroket ke atas. Buat anggaran keuntungan yang boleh diperolehi dalam tempoh masa 6 bulan sahaja. Jika anda begitu malas sekali pun untuk ke arahnu untuk menggandakan gram emas anda, tak perlu risau. Jika anda beli dan simpan sahaja pun, masih lagi boleh untung, tetapi keuntungan tersebut tidaklah berganda.hehehe…

Hubungi admin untuk sesi TT atau penerangan ringkas jika anda berminatt untuk aplikasikan skill-skill yang ada. Untuk agen yang berdaftar dengan syarikat admin, harga terbaik yang anda akan dapat. Keuntungan pun akan dapat lebihlah kan?:)

Skill Cincin Berskala Santai

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog admin yang suam-suam kuku ni.hehehe.. Dah lama betul rasanya tak post artikel dalam blog ni memandangkan tuntutan tugas hakiki yang lebih diutamakan.

Okey.. kalau tengok pada tajuk entri kali ni, boleh dikatakan hampir semua Dealer Sinargold tau basic skill  untuk teknik arahnu ni. Cuma di sini admin ingin berkongsi ilmu (boleh dikatakan free la… ) yang diperolehi dengan para pembaca. Jika peruntukan simpanan anda selama ini dimasukkan ke dalam akaun simpanan di bank atau ASB sahaja, apa kata jika anda tukarkan kebiasaan tersebut dengan sandarkan wang fiat anda ke dalam bentuk emas. Tak perlu nak beli yang berketul2 dengan modal yang ciput. Beli saja ikut kemampuan. Admin cadangkan supaya anda membeli dan menyimpan emas @  kemas dalam bentuk cincin, kecil dan murah.

Admin tak nak berikan kata-kata manis yang diberi oleh kebanyakan penjual emas dengan kata-kata kenaikan emas adalah sebanyak 25-30% setahun. Apa yang admin jangkakan kenaikan minimum sebanyak 15% setahun sahaja (kira play safe la..)

Jika anda sekadar membeli emas dan menyimpan sahaja emas tersebut, anda hanya mengharapkan kenaikan harga emas untuk mendapatkan profit. Berbeza dengan cara menggunakan skill cincin berskala ni, anda boleh mendapat keuntungan sekurang-kurangnya 12% setahun selepas ditolak dengan harga buyback untuk semua stok emas yang anda jual.Itu admin anggarkan kenaikan ema sebanyak 15% sahaja.

Jika anda membeli sebentuk cincin setiap bulan, pada bulan ke 30, anda sudah boleh mendapat keuntungan 12% tersebut dengan hanya bermodalkan 25 bentuk cincin sahaja jika anda menjual semua emas tersebut.Jika mahu teruskan, tiada masalah.Modal kurang, untung lebih….

Tak perlu nak risau jika harga emas tidak stabil atau turun.Apa susah, bila harga turun, kita rembat banyak-banyak cincin untuk dibuat stok.Insyallah takkan tercekik dengan arahnu jika anda ikut seperti yang diajar. Buat skill cincin ni secara santai, baru lah hati senang sebab stok emas dalam tangan bertambah. DIINGATKAN SEKALI LAGI, STOK EMAS TU  DALAM TANGAN ANDA , BUKAN PADA SAYA…hehe..

Jadi apa yang anda perlu buat jika berminat untuk apply skill cincin berskala santai ni,cuma beli 5 bentuk cincin SG  dengan admin dengan berat purata 2.5g setiap satu. Kenapa saya minta anda beli 5 bentuk?Bukan sebagai pengeras untuk belajar (Sebab anda beli dan pegang sendiri emas anda tu). Tapi sebagai menunjukkan komitmen anda untuk aplikasikan skill tersebut. Bagi yang nak dapatkan harga lebih murah dari pelanggan biasa,daftarlah sebagai agen dengan syarikat kami.(Syarat jadi agen, beli minimum 10g produk SG dan RM100 yuran proses)

Apa? anda risau untuk bayar upah simpan? Dengan skill yang betul, semua tu ditolong bayarkan oleh Arahnu sendiri.hehehe.. macam tak percaya bukan?percayalah, ni bukan lawak ke der…

Jadi bagi sesiapa yang berminat untuk simpan kekayaan dalam bentuk emas, hubungi admin untuk pencerahan. Jangan risau, kita boleh berTT untuk sesi pencerahan dan bantuan untuk melaksanakan skill ni. Admin boleh ditemui di area Jalan Raja Laut atau Sri Permaisuri , Kuala Lumpur…

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.