Harga Emas Buat Perangai…

Ada berita gembira buat peminat@pelabur emas fizikal pada waktu ni. Manakan tidak, harga emas semasa telah turun menjunam melangkaui technical analysis.Pada saat post ini ditulis, harga emas berada pada kedudukan USD1711/Oz. Mungkin pada individu yang tidak mendalami dunia emas fizikal akan menyatakan bahawa pelaburan emas ini tidak menguntungkan kerana kadangkala harga turun mendadak. Sebenarnya ini adalah berita gembira buat pelabur@ peminat emas untuk menambahkan lagi stok yang ada dalam simpanan. Dan bagi sesiapa yang mahukan keuntungan segera diatas penurunan harga ni, inilah peluang yang terbaik untuk membeli ketika harga rendah, dan menjual semula ketika harga tinggi. Buy low, Sell High.

Kadangkala walau pun harga semasa emas dunia turun, harga emas di kedai-kedai emas turun sedikit sahaja atau tiada penurunan langsung. Paling tidak pun, akan ditawarkan tiada dikenakan upah tukang walhal harga pergram masih lagi tinggi. Seperti yang admin sebut-sebutkan sebelum ini, emas tetap emas. Hanya harga yang ditawarkan oleh penjual sahaj yang membezakannya. Adakah anda bangga apabila membeli barang kemas anda pada harga yang tinggi? Sudah semestinya tidak bukan? Cuba lihat harga emas 916 yang admin tawarkan, adakah mahal dari harga pasaran?Hubungi admin jika anda berminat untuk memiliki emas yang murah tapi berkualiti. Bukan sahaja untuk pelaburan, malah boleh dipakai untuk melaram….Bagus bukan?

Advertisements

Posted on 29 February 2012, in Berita Pelaburan, Emas fizikal, Gold, Harga Emas, Ready Stok, TAHUKAH ANDA? and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: