Makluman berkenaan Homestay Amaish

Salam sejahtera kepada semua, sejak kebelakangan ni, admin banyak menerima panggilan telefon dari pembaca blog ini untuk menyewa homestay kami. Beribu kemaafan dari pihak kami disebabkan tidak berkesempatan untuk memaklumkan status terkini perkhidmatan homestay tersebut.

Untuk makluman semua, pihak kami sudah tidak menawarkan perkhidmatan homestay untuk unit tersebut disebabkan pihak kami telah berpindah ke Kota Kinabalu Sabah. Disebabkan masalah untuk mengurus unit tersebut, pihak kami terpaksa membuat keputusan tersebut.

Berita baik pula, bagi para pelanggan@peminat emas fizikal di Sabah, anda boleh hubungi kami untuk membeli emas murah. Kami adalah agen berdaftar@marketer sah syarikat emas Sinar Gold dengan no agen J002.Harga yang kami tawarkan antara yang termurah dengan tiada kos upah. Dengan pembelian yang banyak, harga istimewa akan diberikan.
Rujuk sini

Advertisements

Posted on 22 August 2013, in Bizz Emas, Emas fizikal, Gold, Homestay Parit Raja Batu Pahat, Ready Stok and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: